magunkról sajtó hírek partnereink kapcsolat keresés vendégkönyv menü

 

 

Sajtó - Írások rólunk, sajtóközlemények | Írások rólunk

Kelet-Magyarország 1998. május 19.

"Hajrá, Hazai!"

Nyíregyháza (KM) - Bemutatkozott a vasárnap véget ért 6. Szolnoki Nemzetközi Kiállítás és Vásáron is a "Hajrá, Hazai!" program.

A kiállítást szervező Szolnok Expo Kft. támogatásként ajánlotta fel a megjelenési lehetőséget a magyar termelést és produktumait népszerűsítő programtulajdonos Magyar Áruk Klubja (MÁK) számára. A "Hajrá, Hazai!" egy olyan hiánypótló program, amely koordinálja a hazai vállalkozásokat, annak érdekében, hogy közösen tegyenek a gazdasági átalakulások, egy tudatos fogyasztói magatartás kialakítása érdekében. "Magyar termék minden olyan termék és produktum, amelyben magyarországi munka tárgyiasul, beleértve a mezőgazdasági feldolgozó ipart és a mezőgazdasági ipari (jellegű) folyamatait, valamint a multinacionális cégek, külföldi tulajdonú társaságok magyarországi termelő folyamatait is. A "magyar termék" imázsát az országimázs részeként értelmezzük", szögezi le a MÁK egyesület.

A kiállítás alkalmával került sor a Hajrá, Hazai! tenderkiírás eredményhirdetésének első fordulójára. Az első körben a Hajrá, Hazai! programban: Bábolna Rt., Happy-Gang Kft., HUNGEXPO, Nexus Reklámügynökség, STAR PR Ügynökség vett részt. Weinreich László egyesületi elnök elmondta: "Azzal, hogy ezek a vállalkozások a programhoz való csatlakozási szándékukat jelezték, megalapozódott a szakmai egyetértés megteremtése az érintett kamarai és kommunikációs szakmai szervezetek között. A kommunikációs szakma bevonása szükséges a már megkezdett és mostantól kiszélesedő folyamatba. Elszigetelten az országimázs témakörében nem lehet semmit sem tenni, összefogással talán igen."

 

vissza   lap tetejére

 

Hajrá, Hazai! Országimázs Mozgalom
Magunkról | Hírek | Sajtó | Partnereink | Kapcsolat | Vendégkönyv | E-mail
A honlap megtekintéséhez 800x600-as felbontás, 16 bites színmélység
valamint a Netscape Navigator vagy az Internet Explorer 4-es változata szükséges.
© Netmester Produkció 2000- Infocsoport | Alufelni