magunkról sajtó hírek partnereink kapcsolat keresés menü

Sajtóközlemények archívum
2001
2000
1999
1998
1997

Sajtó - Írások rólunk, sajtóközlemények | Sajtóközlemények | Archívum 1999/5.

Sajtóközlemény Pécs, 1999. október 8.

A "Hajrá, Hazai!" program Kalocsán és Dunaújvárosban
Köszönet a névtelen mecénásoknak -

A Magyar Áruk Klubja Egyesület (Pécs) 1995-ben alakult azzal a céllal, hogy elősegítse a hazai fogyasztói kultúra megváltoztatását, valamint a "Hajrá, Hazai!" program segítségével az országkép (országimázs) kedvezőbb alakulását.

Az elmúlt négy év alatt közel 40.000 fogyasztóval sikerült közvetlen kapcsolatot kialakítani termékbemutatókon, kiállításokon és egyéb rendezvényeken, valamint a kommunikációs szervezetek és a média segítségével több mint 300 híranyag jelent meg a "Hajrá, Hazai!" program szükségességéről, és célkitűzéseiről. A program ma már megtalálható az Interneten is a www.hazai.hu címen.

A Magyar Áruk Klubja 1999. október 8. és 10. között Kalocsán a III. Kalocsai Kiállítás és Vásáron, október 15. és 17. között a Dunaújvárosi Expon mutatkozik be, ahol várja az érdeklődőket a program standján.

A Magyar Áruk Klubja részére ez évben első alkalommal nyílt lehetőség az SZJA bevallással az adó 1%-ának a szervezet részére történő felajánlására.

Weinreich László egyesületi elnök szerint: "Különösebb reklámozás nélkül is számunkra jelentős mértékű - 52.348 Ft - összeg gyűlt össze, melyet ezúton köszönünk meg ismeretlen támogatóinknak. A felajánlott összeget célkitűzéseink népszerűsítésére, valamint a "Hajrá, Hazai!" program költségeinek egy részére kívánjuk fordítani. Bízunk abban, hogy az elkövetkezendő években egyre többen lesznek segítségünkre az SZJA-bevallás alkalmával, vagy más módon a modern kori mecenatúra gyakorlásának."

További információ: Weinreich László - Tel.: 30/9596-380

vissza   lap tetejére   1.   2.   3.   4.   5.   6.