Magyar Reklámszövetség - Tájékoztató 1999/6

Előkészítés alatt áll a Pécs Expo keretében a Magyar Áruk Klubjával közös szervezésben lebonyolítandó szakmai nap július 2-án, amelyre egy teljes napot biztosított a Pécsi Ipari Vásár Igazgatósága. A kapcsolat a vásárszervezőkkel évek óta a kölcsönös előnyök alapján működik, ezúttal helyi szervezőbázist is igénybe vettünk e nagyszabású szakmai rendezvény megszervezéséhez, a megfelelő látogatottság biztosításához.

A rendezvényen az alábbi témák kerülnek "terítékre": A közösségi Marketing lehetőségei -- különös tekintettel az EU- csatlakozásra (Bercsényi László, FVM AMC ügyv. ig.); A vevőcentrikus marketing-kommunikáció (Tonk Emil, Magyar Marketing Szövetség, alelnök); Vásárlótípusok és vásárlói magatartások (Törőcsik Mária, egy. tan., JPTE Marketing tanszék); A minőségbiztosítás marketingje (Krämer Tamás, CONSACT ügyv. ig.); A magyar kereskedelmi médiapiac (Bognár Tamás, PanMédia ügyv. ig.).

A Baranya megyében élő tagjainknak külön értesítést küldünk az eseményekről. Szeretettel várjuk őket és minden további érdeklődőt is! A rendezvény helye és ideje: Pécs EXPO vásárterület, Nevelési Központ, 1999. július 2. (péntek) 10,30-tól 16,00 óráig.