Péntek 1999.07.02.

Pécs Expo 20. Pécsi Nemzetközi Vásár Vásárdíjas és különdíjas termékei Pécs, 1999. június 29. MTESZ Zsűri, Kovács László

Vásárdíjat kapott: Délhús Rt. Borjúmájas terméke. Vásárdíjat kapott: Székely és Társa Kiadó "Pécs és Baranya exkluzív atlasza ortofotóval 6 000 m-ről" terméke. A Vásárigazgatóság különdíját kapta: Bien-Haus Hungária Kft. Könnyűszerkezetes családi terméke. Zsűri különdíját kapta: NAFA szövetkezet Masszív tölgyfa bejárati ajtó termékéért. Pécs-Baranya Kereskedelmi és Iparkamara különdíját kapta: Drávanet Kft. Internet és kábel-tv termékével. A Baranya Megyei Mérnöki különdíját kapta: Szalafa Asztalosipari Kft. Tubes Classic belső ajtó terméke. Magyar Áruk Klubja különdíját kapta: Délhús Rt. Góliát gyorsérlelésű vastagkolbász terméke. Pécs M. J. Város különdíját kapta: Délhús Rt. Karát füstölt, főtt pulykamell sonka terméke. Baranya Megyei Közgyűlés különdíját kapta: Székely és Társa Kiadó "Pécs és Baranya exkluzív atlasza ortofotóval 6 000 m-ről" terméke. Baranya Megyei Iparkamara Különdíját kapta: VIDOPE Kft. AZBE zárak mechanikai védelmi típusú terméke.

Különdíjak - Baranya Megyei Kézműves Kanara Különdíja: Balla László, elektrotechnikai műszerész. Az év üzletembere díjat, s az ezzel járó gyűrűt Csalódi András, a Mix-Trade ügyvezetője vehette át. Az építészileg legszebb standokért adományozott kiállítási díjat az A-Beton Térkő Rt. kapta. Reklámszövetség különdíját az OTP Bank Rt. Baranya Megyei Igazgatósága nyerte el. Pécs-Babaranya Kereskedelmi és Iparkamara különdíját a Délhús Rt. kapta.