magunkról sajtó hírek partnereink kapcsolat keresés vendégkönyv menü

 

 

Magunkról - az egyesület, történetünk

Hajrá, Hazai!... és a kép összeáll!

Sokan és sokféleképpen vélekedünk arról, mit jelent számunkra ez a szó: "hazai"? Vannak, akik a töltött káposzta, a füstölt sonka vagy szalonna ízére-, és akadnak olyanok, akik egy pohár jó borra gondolnak ilyenkor. Másokban Magyarország és annak tájai, a népviseletek és szokások jelentik ezt. Sokunkban a "hazai" azonosul sikereinkkel, a sportolók, tudósok, kutatók, művészek és számtalan szakember napi munkájának eredményével.

Önnek van hazai példaképe?

A Magyar Áruk Klubja Egyesület 1997-ben indította el "Hajrá, Hazai!" elnevezéssel programját, melynek célja összefogni azokat, akik számára fontosak a kiemelt és a hétköznapi sikereink, akiknek fontos, hogy ezekre más is odafigyeljen.

Mindannyian részét képezzük a rólunk kialakított képnek akár szűkebb, akár tágabb lakókörnyezetünkkel, vagy éppen egy-egy érdeklődési területünkkel. Ez a kép eredményeink alapján pozitív vagy negatív érzést kelthet másokban.

Rajtunk is múlik e vélemény formálása, éppen ezért közös érdekünk, hogy eredményeinket minél szélesebb körben másokkal is megismertessük.

A "Hajrá, Hazai!" program segítségével arra szövetkezünk, hogy támogatóinkkal és csatlakozóinkkal együtt egy olyan önszerveződő összefogást valósítsunk meg, ahol előtérbe kerülnek a hazai termékek és szolgáltatások vásárlásában rejlő lehetőségek, illetve azok hatásai a gazdaság fejlődésére. Közös érdekünk, hogy a gazdasági értékeinken túl a kulturális, tudományos, sport és valamennyi területen elért eredményeinket is megismerjük és azokra méltán büszkék legyünk.

A "Hajrá, Hazai!" program eddigi működése alatt több tucat kiállításon és szakmai bemutatón jelent meg, melyeken közel 60.000 látogató ismerhette meg küldetésünket. A média közreműködésével több mint 350 híranyag tájékoztatott eredményeinkről.

 

vissza   lap tetejére

 

Hajrá, Hazai! Országimázs Mozgalom
Magunkról | Hírek | Sajtó | Partnereink | Kapcsolat | Vendégkönyv | E-mail
A honlap megtekintéséhez 800x600-as felbontás, 16 bites színmélység
valamint a Netscape Navigator vagy az Internet Explorer 4-es változata szükséges.
© Netmester Produkció 2000- Infocsoport | Pannon Klassz Közösség| CooPécs